Reviews
  1. Nathaliemis 2024-04-13 21:41:52

    Werd gelijk bruin. Top producten.
  2. Hor1234 2024-03-09 21:40:12

    Snel bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding.
  3. Marie1971 2024-02-27 21:39:20

    Snelle levering, goede informatie voorziening en product doet wat het moet doen
  4. AngelT11 2024-02-23 21:34:54

    Het product is heel goed ingepakt aangekomen. Na het uitpakken zag alles er prima uit. Nergens beschadiging etc. Wat altijd al een hele opluchting is. Vervolgens het apparaat getest en de olie warmt heel goed op. De extra flacon erbij is ook erg handig. Ik raad dit product zeker aan.
  5. Omaroscar1963 2024-02-22 21:54:31

    Lichtgewicht. Na 2 sessies al een mooie lichte kleur. Fijn met brillen geleverd. Zeer aan te bevelen.
  6. Driesje1952 2024-02-07 21:40:55

    Schitterend product, heel tevreden over, na 'n paar keer zie je al dat het werkt en dat je gezicht mooi licht bruin word, tevreden klant.
  7. KirstWe 2024-02-04 21:41:31

    Eenvoudig te gebruiken, kan op 2 verschillende standen geplaatst worden (focus op gezicht of hals) Ik ben zeer bleek van huid en heb dit nu al 3x gedaan, zie toch al kleurverschil dus voldoet zeker en vast om bij te bruinen of een lichte kleur te bekomen.
  8. Gbtje63 2024-02-01 21:35:12

    Heb deze opwarmer goed en snel ontvangen en hij is makkelijk instelbaar Een echte aanrader !!
  9. Geanonimiseerd 2023-12-16 21:35:28

    Werkt super goed ! Doet wat het moet doen! Super !
  10. Kluutjes 2023-12-15 21:39:53

    Het is gemakkelijk in gebruik met een goed resultaat
  11. BarbaraZuethoff 2023-11-30 21:35:43

    Deze massage olie verwarmer heeft een hele mooie uitstraling en wordt snel en goed warm. Handig ook dat je hem digitaal per graad kunt instellen!
  12. Sigridbeautyhouse 2023-11-27 21:34:38

    Handige tool. Klanten worden verwend. Gemakkelijk te gebruiken.
  13. 08932402 2023-11-14 21:41:14

    Heel simpel: Prima !
  14. Noavd26 2023-11-09 21:54:11

    Deze Gezichtsbruiner doet wat hij moet doen en is heel makkelijk in gebruik.
  15. GertKortus 2023-10-22 21:39:37

    Ongelooflijk goed. Direct resultaat
  16. anoniempje123747 2023-09-08 21:34:27

    Werkt perfect en een mooi ontwerp ook! Zeker een aanrader! Ik vond rond de 55 graden de olie het lekkerst aanvoelen qua temperatuur.
  17. Geennaamgeennaa 2023-03-10 21:40:39

    Goed toestel!! werkt goed! doet wat het moet doen...
  18. tim_verbrugge 2022-10-03 22:21:09

    Erg handig product, de weerstandsbanden zijn ook erg handig! Niet de goedkoopste vibratieplaat, maar de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
  19. RomyKoster 2022-10-03 22:16:13

    Werkt perfect! De meegeleverde e-book is ook leuk om te lezen!
  20. Jill_dijkstra 2022-09-26 22:11:23

    Fijne gezichtsbruiner, het toestel was supersnel geleverd!
  21. formidastisch 2022-07-24 22:10:24

    tevreden, voldoet prima
  22. Dayun 2022-06-30 11:22:58

    Na 5-6 keer te gebruiken mijn litteken aaanzienlijk verminderd!
  23. Katherina0297 2022-06-20 19:35:32

    Heerlijk om tot rust te komen, de warmtefunctie is ook ideaal
  24. RieksH 2022-06-18 17:22:55

    Werkt perfect, ook ideaal te gebruiken als rugsteun op een harde stoel.
  25. HealthyGeorgina 2022-06-14 18:40:40

    ik gebruik deze hometrainer nu enkele weken en hij bevalt super!!! Vooral de leuning voor je rug is echt heel chill voor tijdens het fietsen!
  26. GillianB6 2022-06-06 18:35:36

    handig om een bruik tintje te houden in de winter
  27. AnnevdDoes 2022-06-06 11:23:07

    Het helpt mij tijdens verkoudheid om sneller beter te worden.
  28. AnneSophie98 2022-05-08 18:53:09

    wekrt goed, gebruik hem zelf al warming up voor het hardlopen
  29. HarryMulisch 2022-05-04 18:39:02

    Ideaal om lekker thuis te sporten en lekker zo een rugleuning.
  30. Jermo71 2022-04-12 17:27:02

    Erg goed product, deed wel pijn in het begin maar na een paar sessies geen last meer.
  31. JasperVP 2022-03-24 18:37:33

    Goeie hometrainer voor een schappelijke prijs
  32. JobGelderman 2022-03-15 18:49:04

    Ik ben 82 jaar en gebruik hem dagelijks in verband met mijn chronische aandoening. Werkt goed zittend en is een prima alternatief voor een hometrainer.
  33. SjuulPM 2021-08-18 14:38:04

    Werkt heel goed, na een paar dagen gebruik significante afname van spierklachten. De verkoper heeft ook service zeer hoog in het vaandel staan, zeer klantgericht en een hele goede afhandeling. Na levering staan zij ook nog helemaal open ervoor om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met het product.
  34. Susanne1979 2021-05-26 14:37:52

    Helpt uitstekend tegen de vastzittende pijn in mijn nek en schouders.
  35. Katrine66 2021-11-30 14:37:43

    Zeer krachtige pen.
  36. 19MB70 2021-10-26 14:37:34

    Werkt goed en is oplaadbaar via usb. De 5 hulpstukken zijn ook prettig. De gelpotjes waren leeg, maar dit is door Bolusso.nl opgelost door een extra korting te geven.
  37. PietdeG 2021-10-20 14:37:23

    Echt een top product! Veel beter als andere pennen die ik in bezit heb gehad. Kortom echt een aanrader!
  38. Djojoo99 2021-08-18 13:43:31

    Het werkt echt heerlijk! Zo fijn dat je nu zelf die ontspanningsmassage kunt doen. Lekker lichtgewicht apparaat en zeer gebruiksvriendelijk!
  39. Niekmaat 2021-05-20 13:43:16

    Mooi en van goede kwaliteit
  40. Shelien V. 2021-09-15 22:53:34

    Fijn product die doet wat hij moet doen. Ideaal voor de single vrouwen die wat spanning zoeken in de corona tijd.
  41. Susanne1979 2021-08-25 22:53:12

    Na ervaring met professioneel apparaat bij fysiotherapie werd aangeraden de behandeling thuis ook te doen. Dit apparaat voldoet ruimschoots aan wat daarvoor nodig is zonder een professioneel apparaat van honderden euro's meer te moeten aanschaffen. Met veel kracht kan er op de spieren ingewerkt worden, maar op lage snelheid is het ook prettig als de spier iets pijnlijker is.
De waardering van bolusso.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 60 reviews.